The Black Hole

onsdag 26 november 2008 2 kommentarer

Hjääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälp!

Vi har drabbats av ett naturfenomen som sveper genom vårat hus som en gräshoppssvärm, eller som afrikanska vandringsmyror som förtär allting i sin väg..  Man kan även beskriva det som "the black hole" som suger i sig allt i sin väg..

325px-Accretion_disk 

Fru B hade ställt sig och gjort ungnspankaka med fläsk, och vi grabbar hade gjort en snabb tripp ner på stan för att fixa nya vinterskor till Lajnus.. Väl hemma så luktade det så gott av pankakan så vi kastade oss över middagen..

Kan säga att jag fick en bit.. Lajnus en bit.. Åsa en bit...   Å resten av en hel långpanna gick ner i det svarta hålet vi kallar för Marcus.. Detta toppades upp med en liter mjölk som han mer eller mindre drog i ett svep.. 

Jag ger detta en timme eller max två innan han står och drar i dörren på kylskåpet igen..  Vi har gått från att storhandla på Söndagar till att handla Söndag, Tisdag och Torsdag..  Däremellan så fyller vi på med mjölk och ost på närbutiken..  Osten är aldrig mindre än två kg, allt mindre lever inte längre än en dag i våran kyl...

DSC00040

Bilden är från ett tidigare tillfälle när han behövde lite "mellis" och kokade spagetti och stekte på två laxfiléer...  Ett äpple är bara löjligt, en så kallad "fis i rymden"..

Jag lär kolla med chefen om jag kan få löneförstärkning för det är djävligt dyrt att grabbarna spelar hockey..  Å då snackar vi inte utrustningen, utan det de skickar i sig i matväg.. 

\ UrFattig

2 kommentarer: to “ The Black Hole so far...