Ett å två å tre..

måndag 6 april 2009 0 kommentarer

så lät det när “Lajnus” under knappt en vecka drog ut ett antal av sina kindtänder..  Så nu är han inte bara byxlös utan tandlös oxå..  Han har vad man kan kalla för en inverterad glugg.. Mest framtänder och inget på sidorna..  Jobbigt att tugga verkar  det vara och han ser ut som en liten kanin när han försöker få i sig en hårdbrödmacka..

Ett å två å tre, sa jag och “Skäggis” när vi lyfte av skivstången till “SpongeBob” för vi behövde hjälpas åt för att få av de 200kg som han pressade i bänk.. Det var inte helt godkänt själva lyftet men det är nära nu..  (som pigan sa)  Vi har tyvärr passerat gränsen med 20 kg på vad själva bänkställningen klarar av, men vi räknar att det finns en 10-20% säkerhetsmarginal..

Ett å två å tre räknar jag och “Skäggis” när vi plockar av vikter så vi orkar lyfta oxå.. Så vi har egentligen genomfört dubbla träningspass.. Men det kanske vi behöver så att vi oxå blir starka..

Ett å två och tre…  Plus en klapp det är så det går till när fru B ger en massage.. Med motiveringen att om det görs bra så måste man göra det hela tiden..  Detta har jag tagit fasta vid och kör samma princip vid städning nu…

\ M

0 kommentarer: to “ Ett å två å tre.. so far...